Majoitu

HOTELLI AMADO

Amadon huoneet ovat tyylikkäitä ja viihtyisiä – niissä viihtyy mielellään pidempäänkin. Amadossa on 50 huonetta; mm. perhehuoneita, savuttomia huoneita sekä langaton WLAN-laajakaistayhteys. Meillä yöpyvät myös lemmikit. Muistathan varata huoneen ennakkoon, sillä lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä. Voit varata ennakkoon myös lisäpalveluja huoneeseen, hinnaston löydät alta.

Amadon pehmeissä vuoteissa nukkuu kuin tukki. Aamulla herää levänneenä ja täynnä uutta energiaa. Eilisen ideat odottavat toteuttamistaan entistäkin kirkkaampina. Yrityksille on tarjolla edullisia majoitussopimuksia – kauniita unia!

ANTINTORNI APARTMENTS

Kauttamme varattavissa myös uusia, saunallisia, täysin kalustettuja huoneistoja keskikaupungilla. Valittavanasi on sekä yhden että kahden makuuhuoneen huoneistoja. Huoneistoissa yöpyy max 4-7 henkilöä. Kun arvostat omaa rauhaa ja kodinomaisuutta, on tämä valintasi. Sopii esimerkiksi perheille mainiosti. Kysy lisää vastaanotosta!

VILLA AMANDO

Villa Amando on luksusluokan huvila aivan meren rannassa, uniikissa Reposaaren kylässä. Ilmastoidussa ja korkeatasoisessa päärakennuksessa on täysin varusteltu keittiö, uniikki ruokailutila, kaksi makuuhuonetta ja kaksi wc:tä.  Viihtyisästä saunarakennuksesta löytyy kolmas makuuhuone, oma minikeittiö jääkaapilla ja wc. Villassa yöpyy max. 8+3 henkilöä.  Kysy lisää vastaanotosta!


Annamme urheiluseuroille ja isommille ryhmille erikoistarjouksia majoituksesta ja ruokailuista – ota yhteyttä vastaanottoon, niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiva paketti!

HUONEHINNAT

Yhden hengen huone: alkaen 86,00 €
Kahden hengen huone: alkaen 110,00 €
Perhehuone: alkaen 140,00 €

Runsas aamiaisbuffet, wi-fi ja iltasaunan käyttö (ma-to) sisältyy huonehintaan.

Aamiainen on tarjolla;
ma-pe klo 6.30-9.30
la klo 7.00 - 10.00
su klo 8.00-10.00

MAJOITUSPAKETIT

Hemmottelupaketti kahdelle
Amadon hemmottelupaketti sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa, kuohuviinipullon huoneeseen tuotuna, aamiaisen, 3-ruokalajin illallisen, saunan ja myöhäisen huoneenluovutuksen klo 15.
220 €/vrk/H2

Illallispaketti
Amadon illallispaketti sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, saunan vapaan käytön sekä 3-ruokalajin illallisen. 
Kysy lisää myyntipalvelustamme! sales@amado.fi / 050-4086147

Pikkujoulupaketti (myynnissä 1.11.alkaen)
Amadon pikkujoulupaketti sisältää majoituksen, aamiaisen, saunan vapaan käytön sekä 3-ruokalajin pikkujouluillallisen.
115 €/vrk/H1
160 €/vrk/H2
Kysy lisää myyntipalvelustamme! sales@amado.fi / 050-4086147

Golf -paketti
Paketti pitää sisällään majoituksen yhden hengen huoneessa, aamiaisen, saunan vapaan käytön sekä 1x greenfeen Kalafornian kentälle.
130 €/vrk/H1
190 €/vrk/H2
Varaathan paketin ennakkoon sales@amado.fi / 050-4086147
sekä peliajan suoraan Kalafornian kentältä.

Myyntimiespaketti

Yrityksille tarjolla Myyntimiespaketti, sisältäen hotellihuoneen, aamiaisen, saunan vapaan käytön ja ruokailun ravintolassamme.

Lisäpalvelut
Kuohuviini                            30 €/0,75l plo
Talon valko-tai punaviini      25 €/0,75l plo
Hedelmä-suklaavati              15 €

Koiraveloitus                        15 €/vrk
Lisävuode                             25 €/vrk
Pinnasänky                           8 €/vrk

Oheinen majoitushinnasto ei ole voimassa SuomiAreenan, Pori Jazzin eikä muiden juhlasesonkien aikana.

Huonevaraus

Tee huonevaraus