Majoitu

Amadon huoneet ovat tyylikkäitä ja viihtyisiä – niissä viihtyy mielellään pidempäänkin. Amadossa on 50 huonetta; mm. 7 kolmen hengen huonetta, savuttomia huoneita sekä langaton WLAN-laajakaistayhteys. Meillä yöpyvät myös lemmikit. Muistathan varata huoneen ennakkoon, sillä lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä.

Kauttamme varattavissa myös kalustettu kahden makuuhuoneen huoneisto keskikaupungilla. Huoneistossa yöpyy max 6 henkilöä. Kysy lisää vastaanotosta!

Amadon pehmeissä vuoteissa nukkuu kuin tukki. Aamulla herää levänneenä ja täynnä uutta energiaa. Eilisen ideat odottavat toteuttamistaan entistäkin kirkkaampina. Yrityksille on tarjolla edullisia majoitussopimuksia – kauniita unia!

Annamme urheiluseuroille ja isommille ryhmille erikoistarjouksia majoituksesta ja ruokailuista – ota yhteyttä vastaanottoon, niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiva paketti!

HUONEHINNAT

Yhden hengen huone: alkaen 82,00 €
Kahden hengen huone: alkaen 98,00 €
Perhehuone: alkaen 126,00 €

Runsas aamiaisbuffet sisältyy huonehintaan.

MAJOITUSPAKETIT

Rakkauspaketti
Amadon rakkauspaketti sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa, kuohuviiniä, aamiaisen, illallisen, saunan ja myöhäisen huoneenluovutuksen. Paketin hinta on 160,00 €.

Illallispaketti
Kysy huonehintojamme illallispaketin kanssa. 

Myyntimiespaketti
Yrityksille tarjolla Myyntimiespaketti, sisältäen hotellihuoneen, aamiaisen ja ruokailun ravintolassamme.

 

Oheinen hinnasto ei ole voimassa Pori Jazzin eikä muiden juhlasesonkien aikana.

Huonevaraus

Varaus on voimassa vahvistuksen jälkeen.Varausehdot.

Lähetä tiedustelu